086504782

Björkegrens Urhandel

När du vill ha det där lilla extra..

Sedan 1928 har vi funnits och med så stor erfarenhet inom klockbranschen..

..kan vi säga att vi har kunskaper inom de flesta sorters urverk, klockor och klockrelaterade tillbehör. Vi levererar alltid med högsta möjliga kvalitet och delar gärna med oss av vår kunskap till våra kunder. Med utvalda produkter och tillförlitliga tjänster har vi blivit ett populärt val för såväl klockentusiaster som vardagsanvändare.

 

Med vår erfarenhet kan vi hålla förhållandevis högt arbetstempo utan att för den delen kompromissa med kvalitet. Genom att erbjuda garanti på alla tjänster som vi utför så ställer vi oss verkligen bakom vår förmåga att leva upp till dina förväntningar. Välkommen till din klockbutik i Stockholm!

Service

Vi utför service av alla sorters klockor, Kom med din till butiken!

Urverk - Klockbutik i Stockholm

Regelbunden service är extremt viktigt för att din klocka ska må så bra som möjligt. Automatiska klockor består av små rörliga delar och behöver oljas, poleras och rengöras för att fungera. Du är därför välkommen att lämna in den hos oss så sköter vi det åt dig.

Klockor

Vi har ett stort utbud av klockor, kom in testa din nya favorit!

Urtavla - Klockbutik i Stockholm

Vi har ett stort utbud av alla olika sorters klockor, du är varmt välkommen in för att testa och känna och se vilken klocka som kommer att bli din nya favorit.

Reparationer

Trasig klocka? Lugn vi hjälper dig och gör så att din klocka blir som ny.

Isärskruvad klocka - Klockbutik i Stockholm

Med ett förstklassigt hantverkskunnande kan du tryggt lämna in din klocka hos oss för reparation.